Basistraining met een twist

De ideale training voor het vervolg op een puppycursus of juist voor honden die dit gemist hebben! Denk hierbij aan honden die geen cursus hebben gehad door de Corona lockdown of honden uit het asiel.

De basis met je hond

Deze trainingscursus is het vervolg op een puppycursus of voor honden die ouder zijn en nog geen cursus hebben gevolgd. Denk dan aan honden uit het asiel, een herplaatsing of misschien was puppytraining niet mogelijk door de corona maatregelen.

Om de band met je hond nog beter te versterken en goed te leren samenwerken, voegen we veel spelelementen toe in de basistraining. Door gehoorzaamheids oefeningen te combineren met spel is een goede samenwerking nodig en de spelelementen maken de oefeningen ook nog eens heel erg leuk! Vandaar basistraining met een twist.

Socialisatie en positief samenwerken

In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond, socialisatie en opvoeding centraal. Met positieve beloning wordt er gewerkt aan het rustig met je mee lopen, het hier komen, het rustig naast je blijven zitten of liggen en het samen spelen.

We geven adviezen en oefeningen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. We leren je spelenderwijs communiceren en je hond beter begrijpen en jullie band versterken, zodat het zelfvertrouwen van u en de hond groeit.

Eenvoudig instromen in een hondencursus

In deze training werkt ieder op zijn eigen niveau. En is er plek vrij, dan is instromen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Zin in hondentraining?

Lesen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven