Hondenschool in de buurt van Nijkerk

Natuurlijk is er in de regio Nijkerk ook de mogelijkheid om naar een hondenschool te gaan. Wil je graag met je hond op (honden)school en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare locatie? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Nijkerk

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Gewoonweg een prachtige symbiose tussen baas en hond. Een hond is een buitengewoon trouw dier waarmee je een goede band kunt creëren.

Waarom moet je naar een hondencursus (hondenschool) toe gaan?

  • Vermaak voor dier en mens;
  • Samen van elkaar leren voor een betere band;
  • Begrijpen wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen leeftijd en niveau.

Van start gaan met cursussen op een hondenschool in de buurt van Nijkerk

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een hondencursus. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere trainingen.

Tijdens een puppycursus leert de hond om goed mee te wandelen, aandacht te hebben voor z’n baasje, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat moeilijkere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na deze twee opstart cursussen is een hond gewoonlijk klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Privéles, Hoopers, Treibball en een bijzondere Fun Training.

Kan mijn hond naar een hondencursus?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond geven wij een passende persoonlijke training. Wij hebben verschillende deelnemers uit de Veluwe (Gelderland).

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven