Over M’n Maatje

Mijn naam is Ingrid Ruijgrok en van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Daardoor ben ik hondentraining, hondenschool en hondenopvang interessant gaan vinden.

Het verhaal achter M’n Maatje

Mijn naam is Ingrid Ruijgrok en van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Dat honden later zo’n groot deel van mijn leven uit zouden gaan maken, had ik op jonge leeftijd nooit kunnen bedenken. Met als huidig resultaat M’n Maatje hondentraining, hondenschool en hondenopvang in het prachtige buitengebied van Putten. Hier woon ik ook samen met mijn vriend en onze drie honden. Dit zijn alle drie Västgötaspetsen, waarvan wij ook fokker zijn.

In 2010 ben ik naar Putten verhuisd. Hier kreeg ik de kans om agility instructeur te worden bij een hondenschool in Ermelo waar ik zelf trainde. Dit deed ik met zo veel plezier dat er een paar jaar later ook het lesgeven in de treibball bijgekomen is.

Deze honden-balsport is toegankelijk voor een brede doelgroep hondenliefhebbers omdat deze fysiek minder belastend is voor hond en/of baas. De Treiball is hierdoor een super leuke aanvulling van de hondensporten, in hondentrainingen en samenwerken met je hond.

De opleidingen hiervoor heb ik gedaan bij Stichting Agility Campus, Treibball Nederland en Treibball Academie & Competitie.

In 2019 ben ik met twee van onze honden gestart met hooper trainingen. Mijn honden hebben hier zo’n plezier in en ik vond het zo leuk dat ik de opleiding tot hooper instructeur ben gaan volgen bij Nadac Hoopers Nederland.

Op onze prachtige door natuur omringde plek in Putten heb ik al enige jaren een fijne grasweide waar ik heerlijk met onze eigen honden kan trainen.

Sinds 2020 ben ik hier gestart met trainingen zodat ik ook jou kan laten genieten van treibball en hoopers trainingen op dit idyllische plekje.

“M’n Maatje is een droom die werkelijkheid is geworden”

Samenwerking met / gesponsord door:

Zin in hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven