Privé training

Privelessen zijn het moment bij uitstek om 100% de aandacht te krijgen die je nodig hebt om de punten op de i te zetten. Of om gewoon even lekker een moment voor jezelf en de hond te hebben tijdens een uitgebreide hondentraining.

Wanneer kies je voor privé training?

Soms verloopt de training van uw hond best goed, maar heeft u bij bepaalde oefeningen een beetje extra begeleiding nodig of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.

Misschien traint u liever niet in een groep of heeft uw hond moeite met andere honden.
Kan ook zijn dat op een vaste dag en tijd trainen in de week lastig is voor u.

Het grote voordeel van privé training is dat het plaatsvindt op tijden dat het u schikt. Bovendien krijgen u en uw hond alle aandacht en kunnen we met elkaar heel gericht gaan werken aan datgene wat u uw hond graag wilt leren.  

De trainingen zijn maatwerk: de lessen kunnen elk moment aangepast worden om beter aan te sluiten bij uw wensen. We werken aan oefeningen waarvan u graag wilt dat uw hond ze beheerst.

Lukt het u door omstandigheden niet om met uw hond te trainen, maar is training voor uw hond wel nodig, kunt u mij vragen met uw hond te trainen. Samen bespreken we waar ik met uw hond aan kan werken. Of het nu een gedragsverandering betreft, trekken aan de lijn, het niet najagen van fietsers of hardlopers of wilt u alleen maar dat uw hond een leuke fun, hoopers of treibball training krijgt.

Er zijn legio mogelijkheden. meer weten? Neem contact op!

Zin in hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven