Puppycursus!

De eerste cursus voor jouw pup! Hier leer je de basiscommando´s en leert je hond de eerste stappen in de opvoeding.

De eerste training voor jouw puppy!

Tijdens deze cursus leren jij en je pup de eerste basiscommando’s. Ook leer je begrijpen hoe je hond leert, dit doen we tijdens de oefeningen. Dit helpt je om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast beantwoorden we al je vragen die je hebt over de opvoeding van je pup.

Tijdens een puppytraining leert jouw hond ook goed socialiseren, dit is erg fijn voor de toekomst wanneer je andere mensen of dieren tegen komt. Hiermee kan je vooral thuis en in je omgeving mee aan de slag.

We werken met kleine groepen, zodat we voldoende aandacht hebben voor iedereen. Daardoor kunnen we ook specifieke wensen qua opvoeding de aandacht geven. Waar voor de ene het alleen thuis kunnen blijven van de hond een wens is, wil de ander misschien wel heel graag dat de hond leert niet achter katten aan te gaan.
We nemen alle tijd om met jullie individuele wensen aan de slag te gaan, mits deze passen bij de leeftijd van de hond.

We starten steeds wanneer de aanmeldingen vol zijn weer met een nieuwe groep voor puppycursus. Meer weten over data en tijden of heb je andere vragen? Neem contact met ons op.

Deze cursus wordt gestart zodra er een puppycursus eindigt. Datum wordt te zijner tijd op de website bekend gemaakt.
In deze cursus gaan we verder met waar we begonnen zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw hond aandacht voor jou heeft, leer je commando’s die je in elke situatie kunt gebruiken, en wordt er besproken waar je tegenaan loopt.

Tijdens feestdagen is er speciale aandacht voor bijvoorbeeld vuurwerk en drukte, hoe reageert je hond als er veel mensen op bezoek komen en hoe zorg je ervoor dat jouw hond niet tegen iedereen op springt. Na deze cursus is er nog een vervolg: Help! Mijn hond is kapot.

Vanwaar deze naam voor de cursus?
Dit heeft er mee te maken dat er een moment komt, rond de leeftijd van 8 maanden, dat honden veel van wat ze geleerd hebben vergeten lijken te zijn. Ze krijgen bananen in hun oren, denken dat ze alles wel alleen kunnen en een baasje helemaal niet nodig hebben. En weet je, ze weten het ook echt even niet meer.
Puberteit, hormonen, pfff ze vinden alles even pittig.

Het moment om vooral nog even door te zetten in training. Na de Help! Mijn hond is kapot training kun je alle kanten op met je hond. Wil je naar een leuke sport, ga je voor de jacht, nog verder in gehoorzaamheid of gewoon lekker huishond en heerlijke wandelingen maken.
We gaan de basis verder uitbreiden, langer een oefening kunnen uitvoeren, meer los werken en kennismaken met de leuke hondensporten die er zijn als mogelijk vervolg cursus.

Zin in hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven