Hondenschool in de buurt van Elspeet

Uiteraard is er in de regio Elspeet ook de mogelijkheid om naar een hondenschool te gaan. Ga je graag met je hond op (honden)school en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare plek? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Elspeet

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Dit is een prachtige win-win situatie. Een hond is een ongelooflijk trouw dier waarmee je een onverwoestbare band kunt opbouwen.

De juiste keuze is een hondenschool

  • Er op uit voor dier en mens;
  • Samen van elkaar leren voor een betere band;
  • Weten wat je van elkaar kan verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen niveau en leeftijd.

Starten met lessen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Elspeet

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere lessen.

Tijdens een puppycursus leert de hond om goed mee te lopen, aandacht te hebben voor z’n baasje, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat meer ingewikkeldere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn te trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na deze twee cursussen is een hond gewoonlijk klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Treibball, Hoopers, Privéles en een grappige Fun Training.

Kan mijn hond naar een hondenschool?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, oud en jong en ga zo maar door. Voor iedere hond hebben wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit Midden Nederland.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven