Hondenschool in de omgeving van Uddel

Natuurlijk is er in de buurt van Uddel ook de kans om naar een hondencursus (hondenschool) te gaan. Wil je graag met je hond op cursus en zoek je een betaalbare, leuke en leerzame hondenschool? Kom dan kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Uddel

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Een geweldige synergie tussen baas en hond. Een hond is een enorm trouw dier waarmee je een fijne band kunt creëren.

Waarom kies je voor een hondencursus (hondenschool)?

  • Ontspanning voor mens en dier;
  • Samen van elkaar leren voor een betere binding;
  • Weten wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen op je eigen niveau en leeftijd.

Starten met lessen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Uddel

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere trainingen.

Bij een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee lopen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat moeilijkere dingen zoals niet aan de lijn te trekken, z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na deze twee cursussen is een hond meestal klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Treibball, Hoopers, Privéles en een leuke Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, rashond of flinke bastaard, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond geven wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit de Veluwe (Gelderland).

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven