Hondenschool in de omgeving van Voorthuizen

Uiteraard is er in de omgeving van Voorthuizen ook een hondencursus (hondenschool). Wil je graag met je hond op (honden)school en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare locatie? Wees welkom bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Voorthuizen

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Dit is een geweldige win-win situatie. Een hond is een enorm trouw dier waarmee je een sterke band kunt creëren.

De juiste keuze is een hondenschool

  • Vermaak voor dier en mens;
  • Gezamenlijk van elkaar leren voor een betere relatie;
  • Begrijpen wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen niveau en leeftijd.

Van start gaan met lessen bij een hondenschool in de buurt van Voorthuizen

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft voltooid is deze klaar voor andere lessen.

Bij een puppycursus leert de hond om aandacht te hebben voor z’n baasje, goed mee te wandelen, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond weer wat moeilijkere dingen zoals niet aan de lijn te trekken, z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na de 2 opstart cursussen is een hond vaak klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een grappige Fun Training.

Is een hondenschool iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, goede bastaard of rashond, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond bieden wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit o.a. Putten, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Voorhuizen en Barneveld.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven