Hondenschool in de buurt van Garderen

Natuurlijk is er in de buurt van Garderen ook de mogelijkheid om naar een hondencursus (hondenschool) te gaan. Wil je graag met je hond op (honden)school en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare plek? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Garderen

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Een geweldige win-win situatie. Een hond is een ongelooflijk trouw dier waarmee je een fijne band kunt creëren.

De voordelen van naar een hondenschool toe gaan:

  • Ontspanning voor mens en dier;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere band;
  • Weten wat je van elkaar kan verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen niveau en leeftijd.

Beginnen met lessen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Garderen

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft afgerond is deze klaar voor andere trainingen.

Tijdens een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee lopen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond weer wat meer ingewikkeldere dingen zoals niet aan de lijn trekken, z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na deze 2 cursussen is een hond gewoonlijk klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Treibball, Hoopers, Privéles en een bijzondere Fun Training.

Is een hondenschool iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Groot en klein, rashond of goede bastaard, jong en oud en ga zo maar door. Voor iedere hond hebben wij een passende persoonlijke training. Wij hebben verschillende deelnemers uit o.a. Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nijkerk, Barneveld en Voorthuizen.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven