Hondenschool in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg

Uiteraard is er in de buurt van Bunschoten-Spakenburg ook een hondenschool. Wil je graag met je hond op training en zoek je een betaalbare, leuke en leerzame plek? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Bunschoten-Spakenburg

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Dit is een formidabele win-win situatie. Een hond is een ongelooflijk trouw dier waarmee je een fijne band kunt creëren.

De voordelen van naar een hondencursus (hondenschool) toe gaan:

  • Ontspanning voor mens en dier;
  • Gezamenlijk van elkaar leren voor een betere band;
  • Weten wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen op je eigen leeftijd en niveau.

Van start gaan met cursussen bij een hondenschool in de buurt van Bunschoten-Spakenburg

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere trainingen.

Tijdens een puppycursus leert de hond om aandacht te hebben voor z’n baasje, goed mee te lopen, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat moeilijkere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn te trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na de twee opstart cursussen is een hond gewoonlijk klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een leuke Fun Training.

Kan mijn hond naar een hondencursus?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, rashond of rasechte bastaard, jong en oud enzovoorts. Voor iedere hond bieden wij een passende persoonlijke training. Wij hebben verschillende leden uit o.a. Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nijkerk, Barneveld en Voorthuizen.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven