Hondenschool in de omgeving van Kootwijkerbroek

Natuurlijk is er in de buurt van Kootwijkerbroek ook een hondenschool. Wil je graag met je hond op cursus en zoek je een betaalbare, leuke en vakkundige locatie? Kom dan kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de omgeving van Kootwijkerbroek

Trainen met een hond zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Dit is een sublieme symbiose tussen baas en hond. Een hond is een ongelofelijk trouw dier waarmee je een goede band kan creëren.

De voordelen van naar een hondencursus (hondenschool) toe gaan:

  • Ontspanning voor mens en dier;
  • Gezamenlijk van elkaar leren voor een beter begrip voor elkaar;
  • Begrijpen wat je van elkaar kan verwachten voor een betere gehoorzaamheid;
  • Ontwikkelen op je eigen niveau en leeftijd.

Van start gaan met lessen bij een hondenschool in de buurt van Kootwijkerbroek

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met lessen bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere lessen.

Tijdens een puppycursus leert de hond om goed mee te wandelen, aandacht te hebben voor z’n baasje, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat moeilijkere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na deze 2 opstart cursussen is een hond meestal klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Treibball, Hoopers, Privéles en een leuke Fun Training.

Kan mijn hond naar een hondencursus?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond bieden wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende deelnemers uit de Veluwe (Gelderland).

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven