Hondenschool in de omgeving van Ermelo

Uiteraard is er in de buurt van Ermelo ook de kans om naar een hondencursus (hondenschool) te gaan. Ga je graag met je hond op (honden)school en zoek je een vakkundige, betaalbare en leuke plek? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Ermelo

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Een sublieme synergie tussen baas en hond. Een hond is een buitengewoon trouw dier waarmee je een goede band kan creëren.

De voordelen van naar een hondenschool toe gaan:

  • Vertier voor dier en mens;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere relatie;
  • Leren wat je van elkaar kan verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen leeftijd en niveau.

Starten met lessen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Ermelo

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft afgerond is deze klaar voor andere lessen.

Tijdens een puppycursus leert de hond om aandacht te hebben voor z’n baasje, goed mee te wandelen, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat meer ingewikkeldere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

.

Na deze 2 opstart cursussen is een hond vaak klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een grappige Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Groot en klein, rashond of goede bastaard, jong en oud en ga zo maar door. Voor iedere hond bieden wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende deelnemers uit o.a. Putten, Ermelo, Zeewolde, Nijkerk, Harderwijk, Voorhuizen en Barneveld.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven