Hondenschool in de omgeving van Harderwijk

Natuurlijk is er in de omgeving van Harderwijk ook de kans om naar een hondencursus (hondenschool) te gaan. Ga je graag met je hond op training en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare hondenschool? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Harderwijk

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Een formidabele symbiose tussen baas en hond. Een hond is een enorm trouw dier waarmee je een fijne band kan creëren.

Waarom kies je voor een hondenschool?

  • Vertier voor mens en dier;
  • Gezamenlijk van elkaar opsteken voor een betere relatie;
  • Weten wat je van elkaar kan verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen leeftijd en niveau.

Starten met cursussen bij een hondenschool in de buurt van Harderwijk

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met een hondencursus. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft voltooid is deze klaar voor andere lessen.

Bij een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee lopen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat meer ingewikkeldere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na de 2 cursussen is een hond vaak klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Privéles, Hoopers, Treibball en een bijzondere Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond hebben wij een passende persoonlijke training. Wij hebben verschillende deelnemers uit Midden Nederland.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven