Hondenschool in de omgeving van Stroe

Zeker weten is er in de regio Stroe ook een hondencursus (hondenschool). Wil je graag met je hond op training en zoek je een leuke, leerzame en betaalbare locatie? Kom dan kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Stroe

Trainen met een hond zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Dit is een geweldige symbiose tussen baas en hond. Een hond is een ongelooflijk trouw dier waarmee je een onverwoestbare band kan creëren.

De voordelen van naar een hondenschool toe gaan:

  • Ontspanning voor dier en mens;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere binding;
  • Leren wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen op je eigen leeftijd en niveau.

Beginnen met cursussen bij een hondenschool in de buurt van Stroe

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met lessen bij een hondenschool. Nadat een hond de basiscursus en puppycursus heeft afgerond is deze klaar voor andere trainingen.

Bij een puppycursus leert de hond om goed mee te lopen, aandacht te hebben voor z’n baasje, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond weer wat meer ingewikkeldere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na deze twee opstart cursussen is een hond meestal klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een bijzondere Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, oud en jong enzovoorts. Voor iedere hond hebben wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende deelnemers uit o.a. Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nijkerk, Barneveld en Voorthuizen.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven