Hondenschool in de omgeving van Hierden

Zeker weten is er in de omgeving van Hierden ook de mogelijkheid om naar een hondencursus (hondenschool) te gaan. Wil je graag met je hond op cursus en zoek je een betaalbare, leuke en vakkundige plek? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Hierden

Trainen met een hond zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Een formidabele win-win situatie. Een hond is een enorm trouw dier waarmee je een sterke band kunt opbouwen.

Waarom kies je voor een hondencursus (hondenschool)?

  • Vermaak voor mens en dier;
  • Gezamenlijk van elkaar opsteken voor een beter begrip voor elkaar;
  • Leren wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen leeftijd en niveau.

Beginnen met lessen bij een hondenschool in de buurt van Hierden

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft voltooid is deze klaar voor andere lessen.

Bij een puppycursus leert de hond om aandacht te hebben voor z’n baasje, goed mee te lopen, te komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond weer wat moeilijkere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, het blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na deze twee opstart cursussen is een hond vaak klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Privéles, Hoopers, Treibball en een bijzondere Fun Training.

Is een hondenschool iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, jong en oud enzovoorts. Voor iedere hond bieden wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit o.a. Putten, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Voorhuizen en Barneveld.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven