Hondenschool in de buurt van Zeewolde

Uiteraard is er in de omgeving van Zeewolde ook een hondencursus (hondenschool). Ga je graag met je hond op cursus en zoek je een vakkundige, betaalbare en leuke hondenschool? Wees welkom bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Zeewolde

Trainen met een hond zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar ook leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Gewoonweg een geweldige win-win situatie. Een hond is een ongelooflijk trouw dier waarmee je een onverwoestbare band kan creëren.

Waarom kies je voor een hondenschool?

  • Er op uit voor mens en dier;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere binding;
  • Leren wat je van elkaar kan verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen op je eigen niveau en leeftijd.

Van start gaan met cursussen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Zeewolde.

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een hondencursus. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft voltooid is deze klaar voor andere trainingen.

Bij een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee wandelen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat meer ingewikkeldere dingen zoals niet aan de lijn trekken, z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na de twee opstart cursussen is een hond vaak klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een bijzondere Fun Training.

Kan mijn hond naar een hondenschool?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, rasechte bastaard of rashond, jong en oud en ga zo maar door. Voor iedere hond geven wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit o.a. Putten, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Voorhuizen en Barneveld.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven