Hondenschool in de buurt van Barneveld

Zeker weten is er in de omgeving van Barneveld ook de kans om naar een hondenschool te gaan. Ga je graag met je hond op cursus en zoek je een betaalbare, leuke en vakkundige locatie? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Barneveld

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat deze van de hond kan verwachten. Een formidabele synergie tussen baas en hond. Een hond is een ongelofelijk trouw dier waarmee je een goede band kunt opbouwen.

Waarom moet je naar een hondencursus (hondenschool) toe gaan?

  • Er op uit voor mens en dier;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere band;
  • Leren wat je van elkaar kunt verwachten voor een betere volgzaamheid;
  • Ontwikkelen ongeacht je eigen leeftijd en niveau.

Van start gaan met cursussen bij een hondencursus (hondenschool) in Barneveld

Op een leeftijd vanaf 9 weken is het mogelijk om te beginnen met lessen bij een hondenschool. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft afgerond is deze klaar voor andere lessen.

Tijdens een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee lopen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond weer wat meer ingewikkeldere dingen door z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, niet aan de lijn trekken, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en tot slot naast je aansluiten.

Na de twee cursussen is een hond meestal klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere trainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Hoopers, Treibball, Privéles en een grappige Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is elke hond welkom. Klein en groot, rashond of flinke bastaard, jong en oud en ga zo maar door. Voor iedere hond hebben wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende leden uit o.a. Putten, Ermelo, Zeewolde, Nijkerk, Harderwijk, Voorhuizen en Garderen.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven