Hondenschool in de buurt van Amersfoort

Uiteraard is er in de buurt van Amersfoort ook een hondencursus (hondenschool). Ga je graag met je hond op cursus en zoek je een betaalbare, leuke en vakkundige plek? Kom dan vrijblijvend kijken bij Hondenschool M’n Maatje in Putten.

Hondencursus en hondentraining in de buurt van Amersfoort

Trainen met je trouwe viervoeter zorgt ervoor dat hij (of zij) weet wat hij van zijn baasje en omgeving kan verwachten. Maar dit werkt ook andersom, zo leert het baasje wat hij of zij van de hond kan verwachten. Dit is een sublieme synergie tussen baas en hond. Een hond is een buitengewoon trouw dier waarmee je een fijne band kunt creëren.

Waarom kies je voor een hondenschool?

  • Vermaak voor mens en dier;
  • Samen van elkaar opsteken voor een betere relatie;
  • Leren wat je van elkaar kan verwachten voor een betere braafheid;
  • Ontwikkelen op je eigen niveau en leeftijd.

Starten met lessen bij een hondencursus (hondenschool) in de buurt van Amersfoort

Wanneer een puppy 9 weken is, is het mogelijk om te beginnen met een cursus bij een hondenschool. Nadat een hond de puppycursus en basiscursus heeft afgerond is deze klaar voor andere trainingen.

Bij een puppycursus leert de hond verschillende dingen, zoals; goed mee lopen, aandacht hebben voor z’n baasje, komen als je hem roept en leert het goed om te gaan met andere honden en mensen. Bij een basiscursus leert de hond wat moeilijkere dingen zoals niet aan de lijn trekken, z’n aandacht erbij te houden bij afleiding, om te blijven zitten door het “blijf” commando, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en naast je aansluiten.

Na de 2 opstart cursussen is een hond gewoonlijk klaar voor ‘het echte werk’ en kan deze ook andere hondentrainingen gaan doen zoals de honden lessen die we bij M’n Maatje geven met bijvoorbeeld Privéles, Hoopers, Treibball en een bijzondere Fun Training.

Is een hondencursus iets voor mijn hond?

Bij M’n Maatje is iedere hond welkom. Klein en groot, goede bastaard of rashond, jong en oud enzovoorts. Voor iedere hond geven wij een persoonlijke training op maat. Wij hebben verschillende deelnemers uit o.a. Putten, Amersfoort, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Voorhuizen en Barneveld.

Zin in een hondentraining?

Kom lessen bij M’n Maatje? Hoopers, Treibball of een Fun-les.

Scroll naar boven